# Νέο ξεκίνηµα, νέο όραµα!

 In General

Μετά από 15 χρόνια διαδροµής στον φροντιστηριακό χώρο, µε εκατοντάδες επιτυχίες, αποφασίσαµε ένα νέο ξεκίνηµα δηµιουργώντας έναν πρωτοποριακό Εκπαιδευτικό Οργανισµό που θα αποτελέσει σταθµό για τα δεδοµένα της εκπαίδευσης. Λένε ότι το παρελθόν καθορίζει το µέλλον. Εµείς, την εµπειρία της φροντιστηριακής εκπαίδευσης την αξιοποιήσαµε, την εκσυγχρονίσαµε και µε όραµα και γνώση σάς περιµένουµε για να πετύχουµε τους στόχους µας. Ο δικός µας στόχος είναι ένας: η δική σας επιτυχία!

Καθένας µας είναι µοναδικός.

Καθένας µας έχει διαφορετικά όνειρα, διαφορετικούς στόχους, διαφορετικές ανάγκες. Και για καθέναν µας, η επιτυχία έχει διαφορετικό όνοµα. Στα Φροντιστήρια Αλγόριθµος κάθε µαθητής και µαθήτρια είναι για εµάς µοναδικός. Ο στόχος σου είναι στόχος µας. Αν δεν έχεις κατασταλάξει στον στόχο σου, σε βοηθάµε να τον καθορίσεις: µε σύγχρονα επιστηµονικά εργαλεία, όπως τα online τεστ προσωπικότητας και επαγγελµατικών κλήσεων και µε τη συµβουλευτική καθοδήγηση από τον υπεύθυνο σπουδών.

Οι ανάγκες σου είναι η προτεραιότητά µας. Με την συστηµατική παρακολούθηση από τον Προσωπικό Καθηγητή σου, καταγράφουµε σε συνεχή βάση τις επιδόσεις σου και εντοπίζουµε έγκαιρα τυχόν αδυναµίες. Σε διαρκή συνεννόηση µε τους Καθηγητές σου, προτείνουµε το κατάλληλο πρόγραµµα ενίσχυσης και κάλυψης αναγκών, συνδυάζοντας µε τον καλύτερο τρόπο το πρόγραµµα του τµήµατος µε ατοµικά υποστηρικτικά µαθήµατα. Η επιτυχία σου είναι η αποστολή µας. Στεκόµαστε δίπλα σου, µαζί στην προσπάθεια και τις αγωνίες σου, µαζί στις δυσκολίες και στην επιτυχία σου. Έλα στο Φροντιστήριο Αλγόριθµο και κλείσε ραντεβού για να συζητήσουµε µαζί!

Χρήστος Νικολόπουλος Φυσικός

Recent Posts