education-keybord-nea-penteli

Διεύθυνση σπουδών: Νικολόπουλος Χρήστος

Το φροντιστήριο Αλγόριθμος ιδρύθηκε το 2017 από τον Εκπαιδευτικό Χρήστο Νικολόπουλο σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχημένης εκπαιδευτικής πορείας που έχει ξεκινήσει από το 2003 στην Νέα Πεντέλη.

Μετά από 15 χρόνια διαδροµής στον φροντιστηριακό χώρο, µε εκατοντάδες επιτυχίες, αποφασίσαµε ένα νέο ξεκίνηµα δηµιουργώντας έναν πρωτοποριακό Εκπαιδευτικό Οργανισµό που θα αποτελέσει σταθµό για τα δεδοµένα της εκπαίδευσης.

Λένε ότι το παρελθόν καθορίζει το µέλλον. Εµείς, την εµπειρία της φροντιστηριακής εκπαίδευσης την αξιοποιήσαµε, την εκσυγχρονίσαµε και µε όραµα και γνώση σάς περιµένουµε για να πετύχουµε τους στόχους µας.
Ο δικός µας στόχος είναι ένας: η δική σας επιτυχία!

Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ είναι ένα καταξιωμένο φροντιστήριο στον εκπαιδευτικό χώρο προετοιμασίας για τις πανελλήνιες
εξετάσεις που με συνέπεια και επιτυχία βοηθά τους μαθητές να περάσουν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και συγκεκριμένα στη σχολή που επιθυμούν.

Επαγγελματίες καθηγητές με πολυετή εμπειρία και φροντιστηριακή νοοτροπία παρέχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια που εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για
κάθε μαθητή. Στο επίκεντρο της παιδευτικής δραστηριότητάς τους βρίσκεται πάντα ο μαθητής, οι ανάγκες, οι αγωνίες και φυσικά…. η επίτευξη των στόχων του!

logo-80x
footer-stoxos
Frontistirio Algorithmos 21
Frontistirio Algorithmos 20
Frontistirio Algorithmos
Frontistirio Algorithmos 7
Frontistirio Algorithmos 3
Frontistirio Algorithmos 2
Frontistirio Algorithmos 5