education-keybord-nea-penteli-color

ΠΡΟΓ. ΣΠΟΥΔΩΝ

5ΜΕΛΗ GROUP

Τα τµήµατα διαµορφώνονται µε κριτήριο την οµοιογένεια. Ο περιορισµένος αριθµός µαθητών ανά τµήµα αναδεικνύει όλα τα πλεονεκτήµατα του ιδιαίτερου µαθήµατος – προσωπική, άµεση επαφή καθηγητή & µαθητή, διαρκή παρακολούθηση της ατοµικής πορείας – ενώ παράλληλα επιτρέπει στο µαθητή να αξιοποιήσει θετικά την άµιλλα που αναπτύσσεται στα πλαίσια του οµοιογενούς τµήµατος.

algorithmos-outside
en-gon-alg

ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑ∆ΟΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ – ΕΠΙ∆ΟΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΓΡΙΩΝ

Όλα τα στοιχεία αξιολόγησης του µαθητή κατά τη διάρκεια της φοίτησης του καταχωρούνται στον υπολογιστή. Γίνεται έτσι στατιστική ανάλυση της προόδου του. Όλα τα στοιχεία γνωστοποιούνται µε άµεση επαφή στους γονείς- κηδεµόνες σε µηνιαία βάση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗ∆ΕΜΟΝΕΣ

Αναπτύσσουµε και οικοδοµούµε αληθινές οχέσεις συνεργασίας. Η επικοινωνία µε τους γονείς θεωρούµε ότι είναι πυλώνας για την επιτυχία των µαθητών µας. Επικοινωνία για µας σηµαίνει αµοιβαία συνεργασία, ουσιαστική ενηµέρωση και ειλικρινής επαφή. Σε καµία περίπτωση δεν κάνουµε “δηµόσιες σχέσεις” ούτε καταφεύγουµε σε αβρότητες και ωραιοποιήσεις καταστάσεων. Το φροντιστήριο Αλγόριθµος το αποτελούν καθηγητές – εκπαιδευτικοί οι οποίοι κάθε χρονιά µοιράζονται τις αγωνίες κάθε παιδιού αλλά και κάθε γονιού.

communicate
philosophia-algorithmos

 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ: στη µαθητική υποδοµή, στη µαθησιακή ιδιαιτερότητα, στον προσωπικό στόχο. Η λειτουργία του Φροντιστηρίου µας συνδέεται µε όλα εκείνα τα ατοµικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η µετάβαση από την εφηβεία στην ωριµότητα. Οι καθηγητές µας βλέπουν την εκπαίδευση ως τον κυριότερο παράγοντα προσωπικής προόδου, ανάπτυξης και ευηµερίας κάτι που πιστεύει ακράδαντα και η Ελληνική οικογένεια.

Ο “Αλγόριθµος” ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

  • Algorithmos Xoros5
  • Algorithmos Xoros6
  • Algorithmos Xoros
  • Algorithmos Xoros2
  • Algorithmos Xoros3
  • Algorithmos Xoros4
footer-stoxos