Πρώτο Θέμα:«Αλγόριθμος»: Νέο ξεκίνημα για έναν πρωτοποριακό Εκπαιδευτικό Οργανισμό

 In Ενημέρωση

Πηγή: Πρώτοθέμα

Αριστα καταρτισμένοι καθηγητές στο πλευρό των μαθητών, σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα

Μετά από 15 χρόνια διαδρομής στο φροντιστηριακό χώρο, με εκατοντάδες επιτυχίες, αποφασίσαμε ένα νέο ξεκίνημα δημιουργώντας έναν πρωτοποριακό Εκπαιδευτικό Οργανισμό στη Ν. Πεντέλη (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 17). Το όνομα αυτού; Αλγόριθμος!

Και αυτό γιατί η εμπειρία μας μάς έχει αποδείξει ότι ένας αλγόριθμος καθορίζει την επιτυχία των μαθητών μας: Ο προσωπικός στόχος κάθε μαθητή είναι για εμάς μοναδικός και για το λόγο αυτόν οι άριστα καταρτισμένοι καθηγητές μας βοηθούν τους μαθητές με online τεστ προσωπικότητας αλλά και με συμβουλευτική καθοδήγηση πρώτα από όλα να τον ανακαλύψουν και να τον θέσουν.

Φυσικά, για την επίτευξη του στόχου αυτού απαιτείται σωστή προετοιμασία. Σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, έμπειροι καθηγητές με παιδοκεντρική φιλοσοφία προγυμνάζουν τους μαθητές λύνοντας τις απορίες τους, καλύπτοντας εγκαίρως την ύλη, παρακολουθώντας την πρόοδό τους με συχνά τεστ και διαγωνίσματα και επικοινωνώντας με τους γονείς-κηδεμόνες συστηματικά τόσο δια ζώσης όσο και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (4schools).

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως, καθώς οι μαθητές μας νιώθουν εμπιστοσύνη  με εμάς, συνειδητοποιούν ότι προοδεύουν, αποκτούν αυτοπεποίθηση και τελικά οδηγούνται στην επιτυχία του προσωπικού τους στόχου.

Σας περιμένουμε στο φροντιστήριο Αλγόριθμο να μας γνωρίσετε.
Χρήστος Νικολόπουλος,
φυσικός

Η σελίδα μας στο Facebook
Η ιστοσελίδα μας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8100606

 

Πηγή: Πρώτοθέμα

Recent Posts